воскресенье, 12 апреля 2009 г.

Модуль 1. Рефлексія модуля.

Доброго дня, шановні колеги! Дайте, будь ласка відповіді на такі питання: Які ви бачите переваги методу проектів? Як метод проектів допомагає розвивати в учнів якості ХХІ століття? Чи можна за допомогою методу проектів підвищити якість навчання?

5 комментариев:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Вважаю, що насамперед перевага методу проектів в тому, що результати роботи проекту мають чіткий зв'язок із життям. Під час роботи в проектів у дітей розвиваються навички комунікативності, розвивається вміння вчитися, обирати самому напрямки рішення проблеми. Учень, який зацікавлений в навчанні має значно більше шансів вірно засвоїти учбовий матеріал.

    ОтветитьУдалить
  3. Считаю, что метод проектов позволяет активизировать познавательную деятельность учащихся, создать творческую атмосферу в классе, развить коммуникативные умения и навыки школьников. Именно эти качества важны для инновационной личности будущего, они создают оптимальные условия для самореализации молодого человека в новом веке.

    ОтветитьУдалить
  4. Считаю, что МП помогает самореализоваться, почувствовать свою значимость, обостряет самосознание и ответственность, способствует адаптации выпускников к условиям реальной "взрослой" жизни. И, что важно, учит работать сообща, приобретать знания, которые не будут просто балластом.

    ОтветитьУдалить
  5. Вважаю, що метод проектів дозволяє формувати в учнів пізнавальний інтерес, розвивати такі якості, як самостійність і гнучкість мислення (у ході розробки і реалізації програми проекту, вибору основних аспектів і методів дослідження), здібності до раціональної організації мисленнєвої діяльності.
    А найголовніше - розвивається уміння працювати в команді, що вкрай важливо для особистості ХХІ ст.

    ОтветитьУдалить